Bevezető

Cégünk, az OrtoMetrica Kft. 100 %-ban magyar tulajdonú építőipari tervező- és kivitelező vállalat. Megalapításakor azzal a nem titkolt célkitűzéssel indult, hogy megbízható, elismert és állandó szereplővé váljon a hazai építőipar területén. Úgy érezzük sikerül a megfelelő alapok lefektetése, amelyet a magán és az intézményi beruházások terén egyre bővülő referenciamunkáink is alátámasztanak.

A legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés mellett is, mindig szem előtt tartandó irányelvünk az ügyfélközpontú, kölcsönös kommunikáción alapuló, gyors és megbízható teljesítés. Versenyképes áron, a határidők szigorú betartásával nyújtjuk az elvárt minőséget és szolgáltatásokat. Az OrtoMetrica Kft. a mélyépítési beruházás teljes folyamatát menedzselni tudja a tervezéstől, az engedélyeztetési eljárásokon át, a kulcsrakész átadásig.

Küldetésünk

Az OrtoMetrica Kft. alapvető küldetése az, hogy hosszú távú, tartós kapcsolatokon keresztül, partnerei, vevői - piacon felmért - valódi szükségleteit megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítse, miáltal meghatározó piaci részesedést ér el, így nyereségesen, kiegyensúlyozott anyagi és szellemi fejlődésben, partnerei és munkatársai megelégedettségére tevékenykedik.

Vállalati filozófia

Tudjuk, hogy a naponta változó igények kielégítése a megbízható partneri kapcsolatokon alapul.
A vállalatnak és a munkatársainak nem származhat (üzleti) haszna abból, amiból másnak (üzleti) kára származik.
A vállalat csak olyan eszközt, szolgáltatást adhat el partnereinek, vevőinek, amire azoknak valóban szükségük van.

Profil

Az OrtoMetrica Kft 2013-ban kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a magyarországi építőipari piacon jelen lévő hasonló cégeknél jobb, teljesebb körű szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire és szükségleteire jobban odafigyelő, tudatosabb vállalkozás jöjjön létre.